ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

LOST

Moi Monctonista. Koko Kolliryhmä pääsi yli vuorokauden matkustamisen jälkeen turvallisesti hotelliin. Samaa ei voi sanoa matkatavaroista, joita jäi taipaleelle yhdeksän laukullista. Omille teilleen lähteneiden pakaasien seassa oli sekä siviili- että pelivarusteita. Osa kamoista oli nähty päivän aikana Frankfurtissa.

Yksi niistä, jotka eivät joudu vaivaamaan päätään vaatevalinnoilla, on ykköskoutsi Joonas Tanska.

- Mulla on mukana viimeisintä muotia Matinkylästä. Se jää nyt näkemättä.

Huomisen ensimmäinen tavoite onkin saada kaikki rojut oikeaan osoitteeseen viimeistään ennen jäätreeniä, joka alkaa näillä näkymin 3:45 PM.

Jos oli Kollien lössi uupunut viime vuonna Iowan-matkan ensimmäisenä päivänä, samaa ja vähän enemmänkin voi sanoa tämänkertaisesta.

Kahdessa ryhmässä matkustanut joukkue treffasi Stadin hallilla aamuneljältä. Matkaa tehtiin akselilla Kööpenhamina, Lontoo, Toronto ja Halifax ennen viimeistä etappia, vajaan kolmen tunnin dösämatkaa Monctoniin.

Viimeinen majapaikkaan kolistellut ryhmä pääsi vetämään tsetaa vasta 02:00, heti aamukasilta Suomen aikaa. LYK:n laskuopin mukaan parta ehti kasvaa reissun aikana sellaiset 28 tuntia.

Juuri kun matkanteko alkoi olla synkimmillään, Kolleja saapui viihdyttämään Toronton kentälle mies, joka oli niin paljon laukkuaaan kevyempi, että raahautui sen perässä kaksi kierrosta ympäri hihnaa.

- Se oli päivän kovin veto. Ensin sankari röyhi väkisin hihnan viereen ja yritti tyylitellä samsonaittinsa pois karusellista. Äijä oli kuitenkin niin keijukainen, että matkalaukku vei voiton. Mitään muuta ukkelista ei näkynyt kuin laukkujen takana liikkuva hattu. Siinä oli snadisti Tappajahai-fiilistä, kertoi joukkueenjohtaja Tomi Kuukauppi.

Kollien ykköstykki oli puolustaja Kimmo Ahonen, joka kyykytti lentokenttähenkilökuntaa Suomessa, Tanskassa, Englannissa ja Kanadassa.

Lesson number 1 kentälle saapuessa oli: ÄLÄ KANNA LAUKUSSASI PARFYYMEJÄ, DÖDÖJÄ, JUOMAPULLOJA TAI MITÄÄN SELLAISTA, JOKA SISÄLTÄÄ NESTETTÄ. Viimeaikaisten terroriuhkien takia erilaisten litkujen kanssa matkustaminen on ehdottomasti kielletty.

Ohjeet kuultuaan Ahonen kipaisi lähimpään taxfree-kauppaan, ja osti tyttöystävälleen ja itselleen hypnoottisia hajuja. Jokaisessa tarkastuspisteessä tuotteista nousi kova poru ja isot tutkimukset, mutta kaikki ostokset löysivät vastoin kansainvälisiä lentokenttäsäännöksiä tiensä Monctoniin.

Matkan suuriäänisintä uhoajaa ei ollut vaikea arvata. Jarkko "Tööt" Vaitio hehkutteli Köpiksessä erehtymätöntä Cola-aistiaan.

- Mä pystyn saletisti spottaaman sokkotestissä Coca-Colan, Pepsin, Lordi Colan ja Africolan. Tähän käteen, kuka lyö vetoa, uhitteli Vaitio, kunnes Max Wärn tuli takavasemmalta selvittämään tilannetta.

- Agricolaa et tunnista säkään.

Lisäraportteja Monctonista laitetaan heti kun infottavaa ilmenee.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11