ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Kulttuurista

Tänään tajuttiin homman kokoluokka. Kollien ensimmäiset treenit vedettiin Tim Hortons 4-ice Centressä, harjoituskeskuksessa josta löytyy neljä kaukaloa, ravintola, lätkäkauppa, kuntosali ja donitsipuoti. Tämän "kakkoshallin" pääareenalle mahtuu 2000 katsojaa, eikä katsomoita ole todellakaan rakennettu vain imagon vuoksi. Wildcatsin sisäistä siniset-valkoiset-matsia oli muutama päivä sitten katsomassa 1200 katsojaa. Huomenna halli tulee olemaan nuijalla lyöty, kun kaukaloon luistelee kaksi kissalaumaa, Wildcats Monctonista ja Stadin Kollit.

- Me tulemme huomenna ainakin tuntia ennen pelin alkua paikalle, että saadaan varmasti parkkipaikka, sanoi 37 vuotta Monctonissa asunut suomalaispariskunta. Olisihan se ihan dorkaa missata harjoitusmatsin alkulämmöt.

Kanadalaisesta kiekkokahjoudesta on kuultu kaikenlaista tarinaa, mutta todellisuudessa juttu aukeaa vasta paikanpäällä, henkilökohtaisesti todistettuna.

Kollit haettiin hotellilta jäähallille viiden autonkuljettajan voimalla. Vastaanotto hallilla oli huikea; erinäköisiä ja -kokoisia ukkoja tuli käsi ojossa vastaan kuin harmaita kissoja. Jopa ravintolan pääkokki jalkautui pukuhuoneen liepeille kyselemään seuraavan päivän lounastoivomuksia.

Jotain paikallisesta kulttuurista kertoo sekin, että Wildcatsin huoltaja nakitettiin huolehtimaan myös Kolleista. Kaikki kamat aluspuvuista hikisukkiin pestään ja kuivataan päivittäin ja punttisalin ovi aukeaa käskystä, hyvä ettei viereisestä high schoolista haeta jätkille morsiamia.

Ja jottei hehkuttelu jäisi puolitiehen, on kerrottava sekin että katsomosta löytyi Wildcats-fani, joka kuvasi videokameralla Kollien treenejä.

Mikähän A-juniorijoukkue se sellainenkin on, jolta ei löydy omia autoja? Häh?

Tähän kysymykseen omistaja Tom Nybondas (lausu Naibandas) ei osannut suoralta kädeltä vastata, mutta mahdollisuuksien rajoissa on että Stadissa saattaa tulevaisuudessa bongata Kollit-mobiilin.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11