ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Roopie

Ennen Kollien treenejä Tim Hortons -hallilla harjoitteli muutama päivä sitten Wildcatsiin sainannut ex-HIFK Roope Martikainen. Toimitus ehti vaihtaa pari sanaa "Roopien" kanssa.

Memorial Cupin finaalin viime kaudella Patrick Roy´n valmentamalle Quebecille hävinnyt Wildcats varasi Martikaisen ns. "import draftissa", jossa QMJHL-joukkueet varaavat ulkomaalaisia kiekkoilijoita. Monctoniin Roope saapui pari viikkoa sitten.

- Heti tokana päivänä oli yhdeksästä eri osa-alueesta koostuva fysiikkatesti. Se meni aika puihin, mutta jäällä on sujunut tosi hyvin. Olen ihan tyytyväinen omiin otteisiin ja toi sopimuksen allekirjoittaminen pudotti aika paljon paineita. Jengi ei ole ihan kasassa vielä. Kuusi jannua tippuu ennen kauden alkua, joten huomenna on taas uusi näyttöpaikka kiikunkaakunjätkille.

Täällä tuntuu olevan puitteet enemmän kuin kunnossa. Minkälaista vastaanottoa odotat huomenna?

- No, halli tulee ainakin olemaan aivan tupaten täynnä, se on ihan selvää. Täällä on jo odoteltu Kolleja. Kokoonpano selviää vasta huomenna, joten en ole ihan saletti pelaanko vai jännitänkö katsomossa.

Euroopassa puhutaan kunnioittavaan sävyyn kanadalaisista roolipelaajista, etenkin tappelijoista. Onko teillä monta hanskaajaa?

- Kyllä meiltä löytyy sellainen kaveri, joka otti viime kaudella yli 30 matsia ja hävisi niistä vain yhden, joten tarvittaessa varmaan lähtee.

Kun treenaa kovaa on myös relattava kovaa. Oletko tietoinen paikasta, jota kutsutaan Rockin´Rodeoksi, ja josta sanotaan että "if you don´t catch a fish there, you´ll never catch a flu"?

- Tiedän paikan, ja olen ollutkin siellä, mutta tota sanontaa en pysty allekirjoittamaan.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11