ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Mediaa ja magneettia

Kollien valmistautuminen Subway Slammers -otteluun sujui mallikkaasti. Sähäkän jäätreenin jälkeen oli vuorossa tutustuminen maailmankuuluun Magneettikukkulaan, ja illalla käytiin joukkueen kesken läpi tulevan kauden tavoitteita.

Kanadalainen kiekkoinnostus nosti taas päätään, kun ranskankielisen CBC-televisiokanavan urheilutoimittajat pamahtivat Kollien treeneihin.

Roopertti Martikaisesta kertovaan juttuun haastateltiin päävalmentaja Joonas Tanskaa ja Dallas-varaus Max Wärniä.

- Roopertilla on hyvät mahdollisuudet kamppailla paikasta U18-maajoukkueeseen. Hän olisi ollut meidänkin joukkueellemme tärkeä pelaaja, mutta mahdollisuus pelata Monctonissa on tietysti sellainen, ettei sitä kannata jättää käyttämättä. Uskon, että Roopertista tulee olemaan paljon ilos myös Wildcatsille, kommentoi Tanska.

The Magnetic Hill

Osa Kolleista suuntasi jään jälkeen ihmettelemään paikallista turistinähtävyyttä, Magneettikukkulaa.

1800-luvun alussa löydetty kukkula on kummastuttanut autoilijoita 1930-luvulta lähtien.

Jutun juoni on seuraava: Aja auto kukkulan alapäähän ja jätä auto vapaalle. Pian kärry lähtee kiipeämään itsekseen kohti kukkulan huippua.

Kukaan Kolliryhmästä ei pystynyt ratkaisemaan arvoitusta. Skeptisimmät olivat jo lähdössä hakemaan jalkapalloa hallilta tieteellistä koetta varten.

- Ei tää näin voi mennä. Tossa on joku juttu takana. Mä luulen, ettei tuossa ole mäkeä ensinkään, mietti puolustaja Pippo Limnell.

Myös Robert Tenhunen, Lauri Tuohimaa ja Kimmo "Kimbo" Ahonen olivat epäileväisiä.

- Vaition Jarkon ois ehdottomasti pitänyt olla paikalla. Se olisi tiennyt kuinka tää homma toimii, osashan se kertoa aika kovaa detskua ruutanoista ja mafian käyttämistä siostakin, tuumasi Kimbo.

Punnerruksista innostunut kakkosvalmentaja Pasi Sormunen suunnitteli aukottoman jalkapallotestin suorittamista.

- Toi on pomminvarmasti optinen harha, ei näihin kanukkeihin ole luottamista. Pitäis laittaa futis ton ns. "kukkulan päälle" ja katsoa lähteekö se valumaan.

Kollien kokoonpano tämän illan Slammers-koitosta varten on valmistumassa. Tietoa pusketaan näille sivuille pienellä kiirevarauksella. Huhujen mukaan rosterissa nähdään uusia miehiä...
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11