ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

HIFK ja LG Electronics yhteistyöhön

HIFK:n A-nuoret, ”Kollit” ja liiga-HIFK ovat tehneet mittavan yhteistyösopimuksen LG Electronicsin kanssa.

A-nuorten eli Kollien uusi kotiluola, Helsingin Jäähallin harjoitushalli, on kokenut sitten viime kauden melkoisen kasvojen pesun. Yhteistyö näkyy jo hallin nimessä; LG Garden, joka on remontoitu monella tavoin tämän päivän vaatimukset täyttäväksi areenaksi.

-LG toimittaa meille seitsemän 42-tuumaista plasmanäyttöä, jotka ripustetaan katsomon päälle. Pystymme näyttämään korkeatasoisista näytöistä muun muassa pelaajaesittelyitä, yhteistyökumppanien mainoksia ja erätauoilla voimme näyttää esimerkiksi uutuuselokuvien trailereita. Olemme panostaneet myös huomattavasti äänentoistoon, kertoo HIFK:n Jr-Hockeyn myyntipäällikkö Harri Toivonen. Toivonen sanoo, että yleisön viihtyvyyden kannalta hyppäämme suoraan kivikaudelta nykypäivään ja atomiaikaan.

-Uskallan väittää, että vastaavanlaista äänentoistoa kuin meillä on, saa tämän valtakunnan jäähalleista hakea Kun siihen yhdistetään LG:n plasmanäytöt, yleisön viihtyvyys on tulevalla kaudella taattu. Rokki soi ja kuva näkyy, pomminvarmasti, toteaa Toivonen.

Kun on kyse yhteistyöstä, LG Electronics näkyy kaikkialla missä Kollit liikkuu.

-LG:n logo näkyy joukkueenjohdon kaluspaidoisa, pelaajien kypärissä, peliasussa, kaukalon laidassa, uusissa seinälakanoissa ja kaikissa painotuotteissamme, unohtamatta nettiä.


Yhteistyötä koko HIFK:n kanssa

LG Electronicsin yhteistyö ulottuu myös hygieniaan. LG toimittaa niin Kollien kuin liiga-IFK:n pukukoppiin maailman ensimmäisen höyrypesukoneen.

Toivosen mukaan LG:n kanssa tehty yhteistyö on erinomainen esimerkki siitä, miten koko HIFK on yhtä perhettä.

-A-nuoret ovat osa liigajoukkuetta ja yhteistyö on saumatonta paitsi kaukalossa niin sen ulkopuolellakin, kuten LG-sopimuskin osoittaa. Tämä on luonnollinen jatko A-nuorten monivuotiselle työlle, jolla pyritään madaltamaan askelta A-nuorten ja liigamaailman välillä, Toivonen toteaa.

Lisäksi LG toimittaa LG Gardeniin kahvioon television. LG Garden ”korkataan” syyskuun 21. päivänä, jolloin Kollit kohtaa uudessa, uljaassa hallissaan SM-liigan kotiavauksessaan Bluesin.

HIFK hyvä kumppani yhteistyölle

Markkinointikordinaattori Pia Toivanen LG Electronicsista kertoo, että he olivat jo pitkään katselleet sopivaa joukkuetta, jonka kanssa he saisivat hyvän kokonaispaketin yhteistyölle aikaiseksi. Muualla Pohjoismaissa LG tukee jääkiekkoa; näkyvin on Ruotsin Jääkiekkoliiton kanssa tehty yhteistyösopimus; Sweden Hockey Games oli viime vuonna ensimmäisen kerran virallisesti LG Hockey Games.

-LG on saanut mm. sen avulla Pohjoismaissa paljon näkyvyyttä. Nyt HIFK:n A-nuorten ja liigajoukkueen kanssa tehty yhteistyösopimus on luonnollinen jatke pohjoismaisittain erittäin tärkeän ja näkyvän lajin puitteissa.

Toivasen mukaan HIFK:lla on erittäin toimiva junioripuoli, joka on LG:lle erittäin tärkeä yhteistyön osa-alue.

-Siinä tulee esiin yhteiskunnallinen vastuukysymys. Totesimme IFK:n perinteikkääksi, jo vuosia hyvää juniorityötä tehneeksi seuraksi. Kun vielä juniorien päätuote eli Kollit saivat vielä oman upean kotihallin, se lisää kiinnostusta junioritoimintaan, jota haluamme olla tukemassa. Toivasen mukaan IFK:n toiminta tukee heidän ajattelumaailmaansa.

-IFK:ssa tehdään hyvää yhteistyötä juniorien ja liigajoukkueen kanssa. Meilläkin korostuu juuri ihmisläheinen toimintamalli. HIFK on ensimmäinen jääkiekkoseura Suomessa, jonka kanssa se tekee nyt yhteistyötä.

-Tämä jatkaa LG Hockey Gamesin viitoittamaa tietä; katsomme mihin HIFK:n kanssa tehty yhteistyö vie ja mietimme sitten jatkoa, sanoo Pia Toivanen.

LG Electronics tuo HIFKn kautta ensimmäisenä maailmassa käyttöön höyryllä toimivan pesukoneen. Uudesta vaatteita säästävästä ja allergiaystävällisestä pesukoneesta pääsevät nauttimaan Kollit ja liiga-HIFK, kummatkin omilla upouusilla laitteillaan.

-Tuote tulee markkinoille syyskuun aikana ja se lanseerataan Suomessakin vasta silloin. Eli HIFK on ensimmäisiä tämän mullistavan LG:n höyrypesukoneen käyttäjiä.

-Se on todella mahtava juttu, että Kollien halli nimetään LG Gardeniksi. Se on yhteistyötä parhaimmillaan. HIFK:n pelaajia myös kuvataan ”SteamWasher” –kampanjaan, joka tulee näkymään erityisesti Kollien lehdessä, toteaa markkinointikoordinaattori Toivanen.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11