ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Nyt loppuu löhöily

Jos Kollien rosterissa on monta toisen kauden pelaajaa, myös huolto on täynnä kokenutta kalustoa. Joukkueen varustepuolesta vastaa tulevallakin kaudella kaksikko Matti "Maddy" Valkovuori (kuvassa) ja Juha "Amppi" Erälaukko. Huoltomiesten jumala Gaudi Stribaldan Intiasta puhuu Kollien haalariryhmästä ylistävästi.

- Maddy ja Amppi ovat huoltajien aatelia. Pullot täyttyvät aina piripintaan ja varusteet ovat viimeisen päälle kunnossa. Myös rikkoontuneet tavarat kokevat näiden kavereiden käsissä uudestisyntymän. Amppi on kova jätkä tikkaamaan, se tikkaa Suomessa ja ulkomailla, aina se vaan tikkaa, sanoo Stribaldan.

Maddy Valkovuori edustaa Kollien pukuhuoneessa rauhallista kokemusta. Stribaldan kiittelee Maddyn intoa opiskella uusia asioita, sillä usein tavallista enemmän maailmaa nähneille trainereille on vaikea opettaa uusia temppuja.

- Padawan Valkovuori on siinä likellä, että hänet voidaan kastaa huoltajien Jedi-ritarikuntaan. Hän hallitsee lähes kaikki temput. Lisäksi Valkovuori opiskelee herkeämättä huollon uusia tuulia. Viimeksi hän kävi opintomatkalla Kanadassa, josta tuliaisina oli mm. tieto siitä, että sikäläiset muotoiluvehkeet ovat erilaisia kuin meikäläisten, kertoo ylpeä Stribaldan.

"Amppi" Erälaukko (kuvassa) edustaa huoltajakulttuurin uutta sukupolvea. Erälaukko kehittelee jatkuvasti uusia tapoja parantaa pelaajien valmiutta kaukalossa.

Viimeisimpänä innovaationaan "Amppi" aikoo esitellä solmun, joka lähes mahdoton avata.

- Siitä tulee nimeltään "Erälaukon nide". Solmu muistuttaa perinteistä merimiessolmua, mutta siinä on muutama sellainen niksi, jotka tekee siitä substituutin käsiraudoille, edellyttäen että sidottavalla on kaksi kättä. Vois kai sanoa, että mä oon keksiny uuden nippusiteen, kertoo Erälaukko.

Livenä kaksikon voi nähdä ensimmäistä kertaa torstaina 21.9. kun Blues saapuu LG Gardeniin illalla puoli seitsemän.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11