ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Zero

Kärpät-Kollit 5-0 (2-0, 1-0, 2-0)

Kahden voiton putkessa Ouluun lähteneillä Kolleilla ei ollut mitään kotiin tuotavaa Raksilasta. Kollit oli kuin Kojo viisuissa. Ei mitään. Ei pisteitä, ei maaleja, ei taklauksia. No, ehkä muisto muutamasta lupaavasta minuutista toisessa erässä. Karsijan paikalla majaileva kotijoukkue jätti vieraansa tylysti nollille Antti Rautiolan torjuttua täydellisen ottelun, 32 torjuntaa. Stadilaisia kurmoottivat tehokkaimmin Tuomo Heikkinen (2+1), Iiro Memonen (1+2) ja Atte Ohtamaa (0+2). Antti Alamäelle ja Niko Kähöselle merkittiin maalit per äijä. Jani Nieminen Kollien byyrissä torjui 34 kiekkoa.

Kärpät oli amerikkalaisittain sanoen "all over the place". Pohjalaiset taklasivat, liikkuivat, puolustivat ja hyökkäsivät ahnaasti eivätkä jättäneet vierailleen mitään mahdollisuuksia ottelussa jossa pohjoisen pedot tekivät sen mistä etelän petojen pukuhuoneessa oli sovittu.

- Kärpät toteutti kaikkia niitä asioita, joilla me oltiin ainakin puheiden perusteella lähdössä pelaamaan. Ne puolustivat aktiivisesti hyökkäysalueelta lähtien, tukkivat keskialueen ja tulivat tiukasti iholle omassa päässään. Kun viimeistelykin vielä onnistui hyvin, tulos oli tässä. Eikä noissa lukemissa ole yhtään liikaa. Tämä oli meiltä kauden alakuloisin esitys, summasi pettynyt ykkösvalmentaja Joonas Tanska.

Kärpät pisti pelin pakettiin jo avauserässä. Kollit nukkui Ruususen unta heti ensiminuuteista lähtien ja Tuomo Heikkinen pääsi ampumaan voitto-osuman jo ajassa 03:31 Iiro Memosen syötöstä.

Memonen tuplasi oululaisten johdon vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin. Tällä kerralla syöttäjänä toimi Heikkinen.

- Toisessa erässä meillä oli muutaman minsan hyvä hetki, mutta aika nopeasti sekin sitten loppui. Voi sanoa, että kakkoseräkin meni täysin Kärppien piikkiin, mietti Tanska, joka ei haluunut nostaa omasta ryhmästään yhtään peluria muiden yläpuolelle.

- Noh, muutama jätkä teki hommia jotenkuten sinne päin, mutta muuten oli aika heikkoa. Kaikki kunnia Kärpille. Ne tekivät meistä tänään huonoja.

Kollit otti ottelussa ennätyksellisen vähän jäähyjä; vain neljä pikkukakkosta. Vika oli vain siinä, että kaikki penaltit tulivat toisen erän alussa alle kymmenen minuutin sisään.

Alivoima kesti aikansa kunnes Antti Alamäki ampui Kärpät 3-0-johtoon Lauri Tuohimaan poikkarikakkosen aikana ajassa 35:49.

Viimeisessä erässä Niko Kähönen ja Tuomo Heikkinen iskivät lopputilanteeksi 5-0.

Seuraavan kerran Kollit jahtaa bointseja sunnuntaina Lahdessa Pelicansia vastaan.

Tilastot
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11