ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Mr. Baxter at LG Garden

Salatoimittaja Albin Kehänen tapasi HIFK:n liigajoukkueen ykkösvalmentaja Paul Baxterin Kollien ottelussa sunnuntaina. Valokuvaajansa Uuge Kojolan säestyksellä juttu muotoutui seuraavanlaiseksi:

Kollien matsia kotiluolassa saapui seuraamaan myös HIFK:n edustusjoukkueen valmennusjohto ykköskoutsi Paul Baxterin johdolla.

Moni enemmän A-nuorten taivalta tällä kaudella seurannut hieraisi silmiään kerran jos toisenkin, sillä näky oli sen verran harvinainen. Sakke Lindfors on toki tiiviisti seurannut nuorempien petojen kehityksen kulkua, mutta sitten Doug Sheddenin kauas Ilmalaan siirtymisen ei vastaavaa ole päävalmentajan toimesta todistettu.

Nyt toistui sama kuin ykkösjoukkueenkin kohdalla muutamaa viikkoa aiemmin. Jo ennen ”taloksi” asettumistaan halusi Baxter briifauksen itse tekijöistä, kokoonpanon ja toimivan kynän käyttöönsä. On nimittäin käynyt kerran jos toisenkin siten, että kirjoitusväline on toiminut ainoastaan rekvisiittana.

-Meillä vaikuttaa tämän ensituntuman perusteella löytyvän useampiakin lupaavia nuoria. Holmbergiin ja Ahoseen olen tutustunut jo edustusjoukkueemme yhteydessä. Numerot 34, 19…. kuten tänään pelaava toinen maalivahtimmekin, joka on ollut aivan erinomainen. Näitä matseja on mukava seurata ja nähdä heidän kehittymistään samalla, suitsutteli Baxter.

Mitä arvelet heidän mahdollisuuksistaan huipputasolla?

-Sitä on hyvin vaikeata lähteä ennustelemaan. Holmbergin esityksiin liigassa olin tyytyväinen, mutta hän tarvitsee vielä paljon jääaikaa ja oppia tältä puolelta ennen seuraavan tason vakituisesta pelipaikasta taistelua.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11