ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Luttisen kuulumiset

Ex-Kolli Arttu Luttinen kiekkoilee AHL:ssä, Ottawa Senatorsin farmijoukkueessa Binghamton Senatorsissa. Seuraavassa Artun kuulumisia:

Puolimatkan krouvi

Täällä on nyt painettu kautta vähän yli puolivälin. Pelejä on takana 42 ja pisteitä on kertyny 30,joka on vähiten koko sarjassa. Omia pisteitä on tullu 18 tähän mennessä. Kaikin puolin kausi on siis ollu pettymys, mutta vielä on muutama matsi skulaamatta!

Viime kotipeleissä yleisö on huutanu vikat 10 minuuttia koutsin erottamista. Ehkä meidän tilannetta vähän helpotti, kun otettiin viime pelissä vuoden eka voitto! Sekin tosin tuli vasta rankuilla, mutta täydet pisteet kuitenkin.

Ens viikolla päästään taas vähän road tripille, kun lähetään tiistaina reissuun ja palataan perjantaina takasin. Sit on vielä lauantaina kotipeli,jonka jälkeen alkaa 3 päivän all-star tauko. Tekee ihan hyvää kun elokuun jälkeen on ollu kaksi kertaa kahden päivän vapaa. Tauon jälkeen sitten pelataankin ihan kiitettävästi, mutta se on täällä vaan hyvästä. Treenitkin on paljon helpompia, kun viikolla pelataan.

Yhtenä aamuna tuli hallille tuttu hahmo aamutreeneihin! Meidän veskari oli edellispäivänä saanut aivotärähdyksen eikä pystyny treenaamaan. Joukkue ei halunnut nostaa ketään ylös, ettei tarvitse maksaa palkkaa. Täällä asuva Tom Draper tuli meille viikoksi treeneihin ja paineli vielä samoilla kamoilla, millä IFK:ssakin. Se oli kuulemma ollut viime vuonna luukullakin parissa kotipelissä, mut vieraspeleihin se ei suostunut lähtemään. Kait jos meillä joku pakki loukkaantuu, niin huoltaja vetää kamat niskaan, kun sekin pelailee jossain harrastesarjassa.

Ottakaa äijää!

T: Arttu
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11