ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Showtime!

Kollien lauantainen visiitti kauas Ilmalan monttuun ei tuonut odotettua tulosta, joten maanantaina pelattavassa kolmannessa puolivälierässä voidaan jo etukäteen todeta elettävän varsin mielenkiintoisia aikoja.

Tilanne ottelusarjassa Jokereita vastaan on tasan 1-1, näin ollen kotihallin ”taika” on pitänyt puolin ja toisin. Vielä toistaiseksi ilman valmennusjohdon vahvistusta olevat ”tiedot” matkaväsymyksen aiheuttamasta pienestä nukahduksesta edellisen matsin alkupuolella jäävät mitä ilmeisimmin kuulematta, sillä keskittyminen seuraavaan koitokseen on jo käynnissä.

-Ton lopulta tappioon päättyneen matsin starttia voi kyllä suht osuvasti kuvailla sillä perinteisellä…. ”ei oltu hereillä” Se, että oltiin sen jälkeen valveilla, jeesas meitä aika pitkälle. Taitaa jäädä ikuiseksi mysteeriksi se alku, siinähän ei meidän toimesta tapahtunut mitään, ei edes ns ylipelaamista, jota nähtiin lopussa.

-Toisaalta taas, vastus kyllä jäädytti hyvin ja oli just ton verran tehokkaampi. Eka erä Jokereitten, toka selvästi meidän ja kolmas aika lailla tasan, pohdiskeli kolleja koutsaava Joonas ”Thumbing Beat” Tanska.

Kuinka tämän toisen matsi anti vaikuttaa maanantaille?

-Ei tohon peruspelaamiseen tartte mitään muutoksia tehdä. Homma toimii ihan hyvin, joten antaa Jokereitten tehdä ne muutokset, mikäli katsovat aiheelliseksi. Meidän pitää olla tarkkana niitten ykkösjätkiä vastaan… on huolehdittava siitä, etteivät ne pääse tollain kuskaileen, ku kävi nyt muutaman kerran. Katotaan nyt sitten ketä meillä on käytössä, siinähän se taktinen kysymys on.

Ilman nopeusrajoituksia kaukalossa kiitävässä Henri ”Ii” Kiviojassa riittää ihmettelemistä. Snadisti snadimman voisi olettaa edes jonkin verran kunnioittavan puolet painavampia, mutta hän häärää laatikossa pitäen kaikkia ”väärään” peliasuun pukeutuneita yhtäläisenä uhkana toimien sen mukaan.

Sentteri Siim ”Simo” Liivik esittelee kuvassamme vastapuolen maalilla toteutettavaa ”kaksois-shalkovia” yhdessä hammaskalustoaan uusimaan joutuneen kapteeni Holmbergin kanssa. ”Big Al” esitteli ”leegojaan” ylpeänä vaikuttaen muutenkin pirteältä ja loukkaantumisestaan toipuneelta.

Kollien kakkoskoutsi Pasi ”Monte” Sormunen on myös aloittanut ankaran treenirääkin. Mies ei ottanut minkäänlaista kantaa huhuihin paluustaan liigakaukaloihin. Jotain kuitenkin kertoo sekin, että toisin kuin aiemmin, hän ei välittömästi iskenyt ns. kiinni joukkueenjohtaja Tomi Kuukaupin tuomiin donitseihin. ”Doc” täytti lauantaina vuosia ja muisti juhlan kunniaksi lähipiiriään leivonnaisilla, joista yhden kaloriarvo vastasi amerikkalaisten käsitystä perhepizzasta.

Itse lajin urheilullista puolta arvioiden voimme todeta jääkiekkoilun perinteisten arvojen olevan näissä paikallismatseissa edelleen kohdallaan. Vauhtia on välillä vähän liiankin paljon, taklata saa, näin myös tehdään ja välillä ottaa ns koville, kuten kuvaan kuuluu.

© Clint Mäkinen

foto uk
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11