ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Koietu piti Ilmalassa

Jokerit-Kollit 4-0 (2-0, 0-0, 2-0) Otteluvoitot 2-2

Jokerit tasoitti ASM-liigan stadilaispuolivälierien otteluvoitot 2-2:een kotonaan Ilmalan luolassa. Ensimmäistä ja kolmatta erää hallinneen kotijoukkueen parhaimmat olivat kaksi maalia iskenyt Ossi Saarinen ja nollapelin napannut Niko Hovinen (26 torjuntaa), joka torjui yhteissaldostaan peräti 17 Kollien isännöimässä kakkoserässä. Jokerien paras järkkäilijä oli jälleen kaksi maalia syötellyt Jori Lehterä, joka nosti neljän ottelun yhteissaldonsa lukuihin 0+7. Kollien maalissa pelannut Jani Nieminen torjui jälleen hyvin, tällä kertaa kamoihin pysähtyi 38 kiekkoa. Punanuttujen paidassa viiletti pitkästä aikaa myös hankalasti pideltävä Janne Keränen, joka on vakiinnuttanut paikkansa liigajoukkueessa.

Jokerien vahvat otteet niin avaus- kuin lopetuserässäkin riittivät neljän maalin voittoon Ilmalaa vierastavista Kolleista. Vieraiden kovaksi myllytykseksi mennyt toinen erä oli täynnä vaarallisia tilanteita Niko Hovisen nokan edessä, mutta huippupelin torjunut Jokeri-häkkäri selvisi pippuroinnista taidolla ja tuurilla.

- Jokerit vei ekaa ja vikaa erää. Meillä oli omat paikat toisessa, varsinkin ylivoimalla, mutta kun tulosta ei silloin tullut niin takaa-ajo jäi ikään kuin piippuun. Jokerit pelasi hyvän pelin, se on myönnettävä. Taistelu jatkuu perjantaina, mietti Kollien ykkösvalkku Joonas Tanska.

Kotijoukkue aloitti jälleen ottelun varsin vahvasti, kun Ossi Saarinen iski illan ensimmäisensä jo ajassa 06:21. Timo Rinne tuplasi Narrien johdon vain 12 sekuntia ennen erätaukoa ylivoimalla. Lehterän oiva syöttö löysi maalin eteen nousseen Rinteen, joka ampui kiekon suoraan syötöstä Niemisen vartioimaan maaliin.

Toisessa erässä Kollit heräsi horroksestaan ja ampui yhteensä 28 kertaa. Hovisen torjuttavaksi jäi vain 17 kiekkoa, joten osumatarkkuus ei ollut aivan parhaimmillaan.

Kolme pikkukakkosta toisessa erässä ottanut Jokerit selviytyi takaiskuitta Hovisen loistotorjuntojen ja vieraiden varsin heikon tuurin johdosta.

Lähimpänä kuparisen rikkomista olivat ylärimaan kilauttanut Lauri Tuohimaa sekä läpiajoon päässyt ja kertaalleen takatolppaa soitellut Mika Koponen. Myös Mikael Paunio näkee pitkään pahoja unia Hovisen vasemmasta jalasta, joka ryösti "Mikeltä" tuhannen euron paikan erän toisella minuutilla.

Viimeisessä erässä jäähyilemään sortunut Kollit jäi alakynteen Jokerien myllytettyä ylivoimalla pitkiä toveja. Lukuisista hyvistä tekopaikoista huolimatta kotijoukkueen kolmas kaappi syntyi vasta ajassa 57:19, kun innokkaasti kavennusta hakenut Kollit antoi kotijoukkueelle 2-1-ylivoimahyökkäyksen. Ossi Saarinen tälläsi ottelun toisen osumansa Kim Strömbergin syötöstä.

Viimeisen byyrin teki tyhjiin Jiri Veistola.

Sarja katkeaa perjantaina LG Gardenissa klo 18:30.

Ajoissa paikalle. Parhaat siitit viedään hanurin alta alta aikayksikön.

Tilastot

Kuva Uuge Kojola
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11