ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Making of...Kollien pukuhuoneessa ja vapaa-ajan loungessa kuvattiin Lämärin jälkeen kovimmat kiekkoklipit kun (vasemmalta alkaen) Antti Pehkonen, Tony Ignatius, Niko Toivonen, Miika Lehto ja Jarkko Vaitio sekä maalivahdit Juuso Oinonen ja Tero Tupamäki (puuttuvat kuvasta) vetivät nauhalle niin sanottuja katkospotteja.

Kollit esiintyivät lähes 30:ssa erilaisessa spotissa, joita ajetaan LG Gardenin skriineillä alkavan kauden kotiotteluiden pelikatkoilla.

Nauhalle saatiin uhoa, naureskelua, kavereiden kehumista ja syvällistä pohdintaa jääkiekko-pelin olemuksesta. Jokainen jamppa suoriutui näyttelijän-tehtävistään hienosti.

Kuvausryhmä menettää yöuniaan etenkin Oinosen (Joensuu), Tupamäen (Jyväskylä) ja Pehkosen (Raahe) esittämien klippien aiheuttamien traumojen vuoksi. Kaverit vetivät omilla äidinkielillään melkoisen värikästä verbaliikkaa.

Taiteellista talenttia löytyi toki myös pääkaupunkiseudun omilta pojilta, jotka flirttailivat linssille toinen toistaan turkkamaisemmilla kommenteillaan.Yksi illan suurimmista tähdistä oli Jarkko Vaitio, joka teki vaikutuksen kuvaaja/leikkaaja Juha Pönkäseen.

- Oli ne muutkin aika hämyjä jätkiä, mutta varsinkin tää Vaitio oli ihan elementissään. Se tuntui jotenkin aggressiiviselta kaverilta. Ei varmaan ole kaukalossa ihan siitä sympaattisimmasta päästä. Löytyihän sieltä myös se yksi kiintiönaureskelija (Lehto) ja improvisaattori (Toivonen). Hyvin ne suoriutu hommistaan hankalassa paikassa, kiitteli Pönkänen.

Narut päätyvät leikkauspöydälle heti ensi viikolla. Setin ensimmäinen osa valmistuu näillä näkymin jo ensimmäiseen kotiotteluun. Koko paketti on kasassa lokakuun alkuun mennessä.

- Jaa-a. Saas nähdä miten jengi suhtautuu. Onneksi me ei itse kuulla skriinien ääniä jäälle tai vaihtoaitioon. Siinä saattais mennä muutamalta kaverilta pakka sekaisin, mietti Vaitio.

Onpahan taas mitä odottaa. Niiden matsien lisäksi.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11