ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Viimeistä viedään

Kollit pelaa viimeisen harjoitusottelunsa torstaina Paloheinässä Kiekko-Vantaata vastaan. HIFK:n liigassakin kauden alla pyörähtänyt puolustaja Jarmo Mikonsaari kohtaa näin viime vuotisen seuransa.

Liialliseen analysointiin tai vastustajan psyykkaamiseen Jarmo ei sortunut vaikka pyydettiin.

- Ei mulla ole yhtään mitään virallista tai epävirallista sanottavaa tahi kommentoitavaa yhtään kenellekään mistään asiasta mikä liittyy tähän huomiseen ja samalla viimeiseen harjoituspeliin.

Selvä.

Hyvällä saldolla.

Kollit on pelannut kauden alla toistaiseksi kahdeksan harjoitusottelua, joista on tuloksena viisi voittoa, kaksi tappiota ja yksi tasuri.

Numerot ovat varsin hyvät ottaen huomioon liigassa, maajoukkueissa ja sairastuvalla vierailleiden pelaajien lukumäärä.

- Hyvät lukemat vaikka ei noilla lopputuloksilla tunnetusti ole käyttöä kun liiga alkaa, mietti coach Tanska, joka on ollut tyytyväinen treenipelien kokeiluihin.

- Muutamat nuoret kaverit ovat osoittaneet olevansa joko kiinni tai ainakin melkein otteessa mitä pelipaikkaan tulee. Ensimmäisenä tulevat mieleen taitava Joni Karjalainen, pakistossa varmoja otteita esittänyt Patrik Tenhunen ja kovaa pommittava, seuran näköinen voimahyökkääjä Jesse Koskinen.

Myös uudet vanhemmat Kollit ovat näyttäneet harjoituskaudella kynsiään. Joukkueen parhaaksi maalintekijäksi on seuloutunut raahelaislähtöinen laituri Antti Pehkonen, joka samaa tahtia jatkaessaan tullee olemaan keskivertoa korkeammalla ASM-liigan osumatilastoissa. Myös uudet häkkärit Tero Tupamäki (ex-JYP) ja HIFK:n B:ssä viime kaudella torjunut Joonas Inkilä ovat onnistuneet.

Kollit aloittaa liigakautensa tulevan viikon keskiviikkona Espoon Matinkylässä hopeamitaleita puolustavan Bluesin vieraana. Ensimmäinen kotiottelu käydään LG Gardenissa lauantaina 15.9. klo 16:00 alkaen kun kylään saapuu JYP Jyväskylästä.

Siellähän on sitten kaikki paikalla.

P.S. Kollien mainio kuuluttaja/seremoniamestari Tomi Natri pelaa lauantaina jefua Vaahteraliigan finaalissa. Seinäjoki Crocodilesia edustava potkaisija lähtee peliin mitalinkirkastus mielessään.

- Viimeksi kun oltihin finaalissa niin lährettiin soitellen sotahan, mutta nytpä ollaankin viisaampia, ennakoi Natri.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11