ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Game on

Kesä on takana, harjoitusottelut on pelattu ja paikat avauskierroksen rosteriin jaettu. Kollien SM-liiga-kausi alkaa huomenna Espoossa hopeamitaleita puolustavan Bluesin vieraana.

Kollien alkukausi on raskaampi kuin koskaan ennen. ASM-liigan historian erikoisin veto miesmuistiin löytyy sarjaohjelmasta, joka on "arponut" Kolleille vain yhden kotiottelun ensimmäisestä KYMMENESTÄ matsista.

Tilanteen tekee entistäkin kieroutuneemmaksi se, että noiden kymmenen ottelun aikana Kollit pelaa peräti neljä kertaa Matinkylässä.

Hima-avaus tapahtuu tulevana lauantaina 15.9. JYP:iä vastaan. Seuraavan kerran Kollit pelaa LG Gardenissa vasta yli kuukauden kuluttua, tarkemmin sanottuna perjantaina 19.10. kun punapaidat houstaavat yhtä ns. "väliturnauksista". Tuona viikonloppuna pelataankin sitten kotona kolme ottelua kolmessa päivässä. Vastaan asettuvat tuolloin naapuriseurat Blues ja Jokerit sekä Tappara.

Kollien raaka alkurypistys pitää sisällään peräkkäiset vieraspelit Kuopioon (KalPa), Poriin (Ässät), Lappeenrantaan (SaiPa), Ouluun (Kärpät) ja Hämeenlinnaan (HPK). Tämän jälkeen käydään Matinkylässä pelaamassa Espoon väliturnaus, jossa vastaan asettuu Bluesin lisäksi TPS ja Pelicans.

- Pistetavoitteista ei sen enempää, mutta siitä lähdetään että ensimmäisen seitsemän matsin satsista voitetaan enemmän kuin hävitään, miettii päävalmentaja Joonas Tanska.

- Tavoite on kova, mutta tämä joukkue jos mikä voi sen saavuttaa.

A-nuorten SM-liigassa siirrytään tällä kaudella kolmen pisteen systeemiin eli varsinaisella peliajalla voitetusta ottelusta taulukkoon nasahtaa täydet kolme pistettä, jatkoaika- sekä rankkarivoitosta kaksi ja vastaavista tappioista yksi pauna.

Maanantaina järjestetyn Kollien salaisen tavoitteenasettamistuokion satoa ei käydä läpi julkisesti, mutta sen verran voidaan varmasti paljastaa että jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, LG Gardenissa pelataan mitalaista myös tulevan maaliskuun aikana.

- Kyllä me tässä organisaatiossa aina lähdemme siitä, että joukkueena pitäisi olla neljän parhaan joukossa. Pelaajien kehittäminen liigajoukkueen tarpeisiin on tietysti koko homman lähtökohta, mutta silloin kun meillä on hyviä yksilöitä on myös mahdollista pärjätä joukkueena.

Viime kaudella Kollit saalisti pronssiset mitalit Pelicansin vietyä mestaruuden ensimmäistä kertaa lahtelaisen kiekkohistorian aikana. Hopeaa nappasi Blues.

Huomenna keskiviikkona on siis vuorossa Kollien sarja-avaus Matinkylässä Bluesin vieraana alkaen klo 19:00.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11