ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Panda Cupissa tehdään maaleja

Hae viikonlopun jääkiekkoannoksesi Panda Cupista.

HIFK:n liigajoukkue ei luistele kaukaloon tulevana viikonloppuna. Stadin jäähallissa tehdään silti maaleja, ja paljon maaleja tehdäänkin. Perjantaista sunnuntaihin kestävä ASM-liigan väliturnaus, Panda Cup, on Kollien järjestämä kolmipäiväinen kiekkorieha, johon osallistuu yhteensä kahdeksan huippujoukkuetta (Kollit, Blues, Jokerit, KalPa, Kärpät, SaiPa, Tappara ja Lukko). Matseja pelataan kaikkiaan 12.

"Tapahtunut tähän mennessä" -tilastojen mukaan viikonloppuna heilutellaan verkkoja 86 kertaa. ASM-liigassa on tehty kuluvalla kaudella keskimäärin 7,2 byyriä per ottelu, kun vastaava lukema miesten liigassa on 5,6.

Jos siis haluat nähdä hikisiä ja tuulettavia maamme kiekkoeliittiin kuuluvia huippulupauksia, hankkiudu viikonlopuksi Nordikselle. Kollit ottavat matsia LG Gardenissa; perjantaina klo 19:00 vastaan luistelee Blues, lauantaina 16:00 nähdään kauden ensimmäinen paikallisvääntö Jokereita vastaan ja sunnuntaina alkaen 14:00 isännät testaavat Tapparan.

Seuraa heitä:

Kollit: Antti "Ahma" Pehkonen, Niko Toivonen ja J-P Purolinna

Raahesta Helsinkiin muuttaneella Antti Pehkosella on Tony Salmelaisen jalat ja Sergei Fedorovin laukaus. Mies on nakuttanut tulokaskaudellaan jo kuusi maalia, jolla pääsee Kollien sisäisen maalintekopörssin kärkeen.

Stadilaisten pistepörssiä johtaa viekas sentteri Niko Toivonen, joka on koko liigan pistepörssissä sijalla 7. Mies on tehnyt kymmenessä matsissa tehot 4+10=14.

Puolustajien ykköstykki on liigassakin näyttöjä antanut U20-maajoukkuemies J-P Purolinna, joka yrittää jokaisessa ottelussa coast to coast -nousuja. Hän onnistuu useammin kuin kukaan muu puolustaja nuorten sarjoissa. Purolinna on ASM-liigan pakkien pistepörssissä kuudentena, pistein 4+2=6.

Jokerit: Kim Strömberg, Olavi Vauhkonen ja Heikki Hyvönen

Jokeri-hyökkääjä Kim Strömberg ei jää näissä bailuissa ilman pisteitä. Mies on nakuttanut tähän mennessä kahdeksassa ottelussa tehot 6+10=16, jolla heltiää pistepörssin kolmas sija. Viime kaudelle Strömberg teki ASM:ssä pahaa jälkeä, 33 ottelussa 48 pojoa.

Olavi Vauhkonen on tällä hetkellä liigan toiseksi paras maalintekijä kahdeksalla kaapillaan. OHL:n London Knightsissa kautensa aloittanut puolustaja Heikki Hyvönen on fyysisen osaston erikoismies, jolta saattaa pudota hanskat missä ja milloin tahansa. Kuka tietää vaikka se hetki koittaisi lauantaina Kolleja vastaan?

Blues: Jimi Santala

Espoolaisten ja valtakunnan tehokkain puolustaja on takonut kunnioitettavat piste per peli: kymmenessä pelissä 3+7=10. Siitä lähdetään, että Santala heiluttaa verkkoja viikonloppuna, kunhan se hiljainen ilta osuu perjantain Kollit-kamppailuun.

SaiPan pitkänhuiskea Juho Mielonen on iskenyt Santalan kanssa identtiset tehot, mutta 28 jäähyminuuttia on pudottanut miehen pörssikakkosesksi sillä Santala on kuluttanut penaltiboksia vain 10 minuutin edestä.

Tappara: Maaliseppo Tomi Peltonen

Kymmenen ottelua tahkonnut Peltonen johtaa sarjan maalintekijätilastoa yhdeksällä osumalla. Lukema on kova sillä jumbona seilaava Tappara on tehnyt yhteensä 27 maalia. Peltonen on siis tehnyt tasan kolmasosan joukkueensa osumista.

Kärpät: Tolppien välissä Matti Eskola

Panda Cupin kovimmat torjuntalukemat omistaa oululaisten Matti Eskola, joka on saanut kumia kiinni 93.88 % varmuudella. Päästettyjä maaleja on vain 2.68 / ottelu. Eskola joutuu lujille heti ensimmäisessä ottelussaan kun vastaan asettuu Jokerien pistekanuunat Strömberg ja Vauhkonen.

Nämä kiekkolupaukset ovat nähtävissä Nordiksen hallissa livenä tulevan viikonlopun aikana.

Be there.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11