ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Matka jatkuu

Kollien maaottelutauko loppuu tiistaina kun LG Gardeniin saapuu Lapppeenrannan SaiPa. Stadilaisilla on kalavelkoja maksettavanaan sillä itäsuomalaiset voittivat joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen kotonaan rangaistuslaukausten jälkeen 5-4. Kollit on kahden ottelun voittoputkessa hoidettuaan ennen maaottelubreikkiä Pelicansin ja JYP:n, molemmat vieraissa.

Kollit on sarjan ensimmäisen etapin jälkeen taulukossa kuudentena. Henkilökohtaisella tasolla kovin nimi on ollut Raahesta pääkaupunkiin muuttanut laitahyökkääjä Antti Pehkonen, joka on koko ASM-liigan maalintekijätilaston kärjessä 15 osumalla. "Ahman" kokonaissaldo 15+11=26 oikeuttaa pistepörssissä toiselle sijalle.

SaiPan alkukausi ei ole mennyt aivan tuubiin sillä Sputnikit ovat valuneet jo 13:ksi. Joukkueen tärkein pelaaja on piste per peli -tahdilla jyräävä puolustaja Juho Mielonen, jonka tehot 4+9=13 antavat miehelle ykköspaikan pakkien pistepörssissä.

- Lähdemme otteluun lähes samalla rosterilla kuin kahteen vikaan matsiin ennen taukoa. Maajoukkuejätkät tulivat takaisin terveinä ja lisäksi saamme uutena kaverina terveeksi Robert Tenhusen. Lopullinen kokoonpano selviää illan liigamatsin jälkeen, kertoi Kollien ykkösvalmentaja Joonas Tanska.

Feuer Frei, Pehkonen

"Ahman" ja Mielosen pistenikkarointi saanee jatkoa tiistaina, mutta kumpi vie pidemmän korren? Stadilaisittain uskomme Pehkoseen, joka oli ennen maaottelutaukoa tulikuumalla pelipäällä. Karju iski kolmessa ottelussa yhteistehot 5+4=9 ja kimmahti koko ASM-liigan piste-eliittiin.

Näemmekö SaiPaa vastaan Lesta-maalin?

- Mahdollisesti. Jos sellaisen teen niin mieluiten takakulmalta tyhjiin Toivosen syötöstä, sanoi K-marketin lihatiskillä kuolleita eläimiä myyvä Pehkonen.

Was macht Big Tenhunen?

Kollien pakistoon palaa mies lasaretista. Koko alkukauden sivussa ollut Robert Tenhunen aloittanee seitsemäntenä puolustajana. Joukkueen alapäästä vastaava valmentaja Pasi Sormunen on kuitenkin siitä arvaamaton veijari, että hän saattaa vetää jossain vaiheessa Tenskan hihastaan. Siinä sitä on SaiPalla miettimistä.

Der Oinonen

Maalivahti Juuso Oinonen pelasi ennen taukoa Jyväskylässä ensimmäisen nollapelinsä liki puoleentoista kauteen kun Kollit voitti sarjaykkösen lukemin 0-4.

Mikä on Oinosen kondis tiistaina? Se on haardi kysymys, se.

Kollien touhut kannattaa tulla tsekkaamaan tiistaina LG Gardeniin alkaen 18:30. Liput myydään sopuisasti 5 € kappale, junnukortilla ilmaiseksi.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11