ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Pehkosesta marraskuun pellaaja

Kollien Antti "Ahma" Pehkonen on valittu ASM-liigan marraskuun pelaajaksi. Raahelaislähtöinen laituri nakutti kahdeksassa pelissä tehot 7+7=14 ja vakuutti Kiekkolehden tähtipörssivalitsijoita yhteensä 10:n kiinnityksen verran. Marraskuun aikana veijari veti ennätysmäisen kuuden ottelun pisteputken, jonka aikana täkyjä kertyi 5+7. Pehkonen johtaa ASM-liigan maalintekijätilastoa 18 osumalla.

Viime kaudella miesten Suomi-sarjaa Raahessa pelannut "Ahma" valitsi kesällä kehittymispaikakseen Helsingin ja Kollit.

- Ei mulla ollu sen kummempia suunnitelmia, kunhan ajattelin ensin mahtua joukkueeseen ja sitten vielä pellaavaan kokoonpanoon. Tää on ollu kyllä suoraan sanottuna yllätys, että näin hyvin on mennyt.

Pehkonen on pelannut tähän saakka kaikissa otteluissa B-ikäinen Joni Karjalainen toisella laidallaan. Kolmessa ensimmäisessä ottelussa sentterinä veti Niko Piiparinen, jonka loukkaannuttua keskelle löytyi Niko Toivonen. 21 syöttöpistettä tähän saakka kerännyt Toivonen on saalistanut suurimman osan pisteistään Pehkosen viimeistelemistä osumista.

- Kaverit on pelannu vierellä hienosti ja etenkin Toivosen kanssa meillä on synkannut mahtavasti. Sääli vaan, että mies loukkaantui. Muutenkin kaikki hommat on toiminu Helsingissä ja Kolleissa hyvin. Asiat on hoidettu tyylikkäästi ja pääsin heti sisään joukkueeseen. Kaikki Kollit on mukavia tyyppejä.

Pellaamisen ohella Antti touhuaa töölöläisessä K-kaupassa lihaosaston paronina. Avoliitossa elävä raahelainen on ehtinyt lanseerata stadilaisille myös hieman uussanastoa, jota ilman harva pelikavereista tulisi toimeen.

- Toinen sanoista on "lesta-maali" ja toinen on "pöllönsilmä". Ei mennä tässä sen tarkemmin sanojen etymologiaan. Jokkainen voi sitten itsekseen miettiä mistä on kyse.

Pehkonen palkitaan tulevana lauantaina LG Gardenissa ennen Jokerit-matsin alkua.

Liput maksavat femman.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11