ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Kuokkaan kärkijengeiltä

Kollit - JYP 2-5 ( 1-3, 1-1, 0-1)

KalPa - Kollit 5-1 (1-0, 1-1, 3-0)

Kollien viikonloppu sarjaa johtavia JYP:ä ja KalPaa vastaan saldoksi tuli kaksi tappiota. Lauantaina JYP lähti Kollien kotiluolasta LG Gardenista täyden pistepotin kanssa ja sunnuntain vieraspelissä KalPa oli tyly isäntä ja vei ottelun nimiinsä 5-1. Kollit pelasivat koko viikonlopun hyvää kiekkoa, ainut romahdus tuli Kuopiossa kolmannessa erässä, joka kirjattiiin isännille 3-0.


Lauantaina pelatussa Kollit-JYP-ottelussa nähty kotijoukkueen ilme oli aivan eri luokkaa kuin tiistaisessa SaiPa-matsissa. Tästä huolimatta vieraat saivat kuitenkin salama-alun ja onnistuivat maalinteossa jo ottelun toisella peliminuutilla. Kymmenen minuuttia tästä (11.40) ja Kollit tulivat ylivoimalla tasoihin Pippo Limnellin unelmalämärillä maalin yläkulmaan, joka oli tötteröllä vielä toisenkin puoliajan alussa. Esityön komeaan tasoitusmaaliin tekivät Eetu Pöysti ja Niko Toivonen. Kollit olivat tehneet paljon töitä tasoitusmaalin eteen ja liekö sen jälkeen hiipinyt hyvänolon tunne herpaannuttanut keskittymistä, sillä JYP iski heti perään 2 maalia alle kahdessa minuutissa ja siirtyi tavoittamattomaan 1-3-johtoon.

Toisessa erässä kotijoukkue painoi ja välillä maali suorastaan roikkui ilmassa. Jään pinnassa häkkiä piti kuitenkin alkukauden Kollien tolppien välissä seisonut Tero Tupamäki. Kesken Kollien painostuksen JYP:n Miika Lahti iski jo neljännen maalin ajassa 35:53. Aivan erän lopussa Kollien painostus tuotti vihdoin tulosta. Max Wärn kavensi läheltä tilanteeksi 2-4 kun erää oli jäljellä 37 sekuntia. Kavennusmaalin syöttäjät Veli-Matti Talonen ja Tomi Rouhiainen.

Kolmanteen erään lähdettiin kahden maalin takaa-ajoasemissa ja pitkään näyttikin, että kotijoukkue pystyisi nousemaan sillasta. Kolli-pelaajat olivat pokeritermein "All in" ja esittivät tämän kauden parasta peliä, mutta sarjakärki JYP:n täyskäsi oli kuitenkin parempi, eikä kotijoukkue pystynyt vastaamaan siihen kolmella jätkällään. Kollien yrittäessä kavennusta kuudella kenttäpelaajalla JYP:n Pekka Jormakka kaunisteli aivan ottelun lopussa lukemiksi 2-5. Kotijoukkueen maalivahti Jani Niemiselle kertyi 32 torjuntaa, JYP:n Tero Tupamäelle 30, joista puolet viimeisessä erässä.


KalPa - Kollit 5-1


Kollien härkäviikko päättyi sunnuntaisella vieraspelireissulla kalakukkojen maille, josta kotiin tuomisena oli pelkkiä lörtsyjä. Kotijoukkue KalPa iski erien aluissa 4 maalia ja viimeisen ylivoimalla. Kollit jaksoivat taistella kaksi erää ja olivat viimeiseen erään lähdettäessä herkullisessa 2-1-takaa-ajoasemassa. Helsinkiläisten maalista vastasi Amir Palmen (Jarmo Mikonsaari). Kolmannessa erässä luistin alkoi kuitenkin painaa ja KalPa niittasi vielä kolme maalia ja lähetti Kollit kotimatkalle tyhjin käsin. Maalivahti Jani Niemiselle torjuntoja merkattiin 29, KalPan Mika Järviselle 18.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11