ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Kollit kotivoittoon


SaiPa kaatui jatkoajalla 3-2 (0-0,0-2,2-0,1-0)


- Max Wärn iski voittomaalin


Kollien ja SaiPan keskiviikkoisessa kohtaamisessa ei hienouksilla mässäilty. Molemmilla joukkueilla oli varsin erilaiset lähtökohdat otteluun, joka heijastui myös kenttätapahtumiin. Sarjajumbona olevilla lappeenrantalaisilla ei ollut mitään hävittävää, joka näkyi vapautuneena pelaamisena ja Kolleilla sen sijaan oli edessä oli pakkovoitto, joka puolestaan näkyi tuskaisena yrittämisenä. Kolmanteen erään lähdettäessä tulostaululla ilkkuivat 0-2-lukemat, jotka olivat pelitapahtumiin nähden oikeutetut. Kollit pelasivat kuitenkin sloganinsa mukaisesti loppuun asti ja poistuivat LG Gardenista voittajina.

Tappio kotiluolassa olisi sinetöinyt haaveet pudotuspeleistä, mutta kolmannen erän nousullaan joukkue osoitti kuuluvansa pleijareihin.

Kollien tehomiehinä hääräsivät; pitelemätön Eetu Pöysti (1+1), voittomaalin iskenyt Mr Takatolppa Max Wärn (1+0) sekä joka paikkaan ehtinyt puolustaja Juha-Petteri Purolinna (1+0), unohtamatta kuitenkaan Jani Niemistä, joka torjui 23 kutia. Piristysruiskeen matsiin toi myös vaarattomalta näyttävä B20-pommikone Jesse Koskinen, joka osui kerta toisensa jälkeen kohteeseensa.


Ottelun kahdesta ensimmäisestä erästä ei jäänyt paljoa lapsille kerrottavaa. Vierasjoukkue SaiPa oli aktiivisempi ja johti kahden erän jälkeen Otto Blomqvistin (25:22) ja Jani Saarisen (29:12) maaleilla.

Kolmannen erän alussa ote alkoi pikku hiljaa siirtyä kotijoukkueelle. Kollit lopullisesti vapauttanut avausmaali syntyi ajassa 48:16 kun liigasta lainassa ollut Eetu Pöysti laukoi pienestä kulmasta tarkasti ohi SaiPa-vahti Joakim Wessmanin.
Valmentaja Tanska jätti kuuman pelaajansa jäälle maalin jälkeenkin ja Pöden toinen osuma oli enemmän kuin lähellä. Hyvin pelannut Wessman oli kuitenkin edessä.
Tasoitusmaali nähtiin vajaan 3 minuutin kuluttua. Kollien ylivoimaa ehti kulua vain kahdeksan sekuntia kun Juha-Petteri Purolinna iski tärkeän tasoitusmaalin ajassa 51:44. Syöttäjiksi merkittiin Eetu Pöysti ja Pippo Limnell.
Enempää maaleja varsinaisella peliajalla ei nähty.

Jatkoajalla voittajasta ei enää ollut epäselvää. Kollit oli onnistua heti ensi sekunneilla, mutta Wessman venyi parhaimpaansa.

Ajassa 62:50 nähtiin ottelun voittomaali kun joka valmentajan toivepelaaja Max Wärn iski takatolpalta. Maalin syöttäjinä kunnostautuivat Veli-Matti Talonen sekä Teemu Mustaniemi.


Coach Denmark


Kollien valmentaja Joonas Tanska totesi tuloksen olleen oikeutettu.

- Kyllä me niin huonosti pelattiin siinä alussa. SaiPa pisti itsensä likoon veskaria myöden ja siinä meillä oli opettelemista, sillä peli oli meiltä kohtalaisen kauheaa. Kelkka alkoi kuitenkin kääntymään toisen erän lopulla. Onneksi löytyi vastuunkantajia ja lopussa jopa ratkaisijoita.

Niin se vähän menee, että ensin työ ja sitten tulos, mietti Tanska.Otteluraportti & Max Wärnin kuva:
Tomi Natri Productions
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11