ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Kollit vahva kotonaan

Kollit - Saipa 6-4 (2-0) (3-1) (1-3)

- Ykkösketju Pöysti-Heikkilä-Pehkonen mässäili tehot 4+8

Kollit jatkaa hyviä esityksiään A-nuorten SM-sarjassa. Keskiviikkona jalkoihin jäi SaiPa lukemin 6-4. Joukkue on kerännyt kuudesta ottelusta 11 pistettä ja pitää sillä kuudetta sijaa. Kollien seuraava ottelu lauantaina KalPaa vastaan.

Saippuapalaa liukkaampi ykkösketju

Eetu Pöysti näytti sananmukaisesti, mitä tarkoitetaan liiga-avulla. Armeijan synkän metsäleirin vaihtuessa LG Gardenin valoihin, syttyi Pöystikin ennennäkemättömään loistoon. Kiekkolehden ykköstähden pokannut energinen laituri ehti joka paikkaan ja kirjasi siinä sivussa itselleen tehot 1+3.

Ykkösketju oli muutenkin vireessä, sillä toinen laituri Antti Pehkonen ahnehti nimensä mukaisesti (Ahma) 3 maalia ja yhden syötön. Kiekkolehden kakkospalkinnon lisäksi Pehkonen sai Ravintola Ukko-Munkin sponsoroiman "Ottelun nälkäisin pelaaja -palkinnon", joka ei tainnut olla kauden ensimmäinen.

Pehkoa pahemmaksi ei jäänyt ketjun sentteri Tomi Heikkilä, jonka lavasta lähti syöttö neljään maaliin. Sentteri oli mielissään kovista ketjukavereista, mutta kertoi kätisyyksien mietityttäneen ylivoimalla, koska kaikki kolme olivat rightin pelaajia.

Ykkösketjun hyökätessä ja maaleilla mässäillessä, pakkipari Saku Salmela ja Patrik Tenhunen hoitivat oman tonttinsa puolustuspäässä varmoin ottein.

Ottelun ratkaisu

Kollit vei ensimmäisen erän nimiinsä 2-0 Karri Eliassonin ja Antti Pehkosen maaleilla.

Toisen erän kollilauma vei näytösluontoisesti 3-1 ja johti kahden erän jälkeen turvallisen tuntuisesti 5-1.

Vierasjoukkue SaiPa ei kuitenkaan heittänyt juomapulloja jäälle, vaan jatkoi pelaamista. 5-2 -kavennusmaalista joukkue sai intoa ja lähti täydellä kaasulla kohti vapaalla ajelevaa kollilaumaa kohti. Saipa pääsi maalin päähän, mutta vieraiden takaa-ajo loppui Jaakko Turtiaisen 6-4 maaliin ottelun viimeisellä minuutilla.

Coach D Corner

- Vähän samanlainen peli kuin Jyväskylässä vieraspelissä. Pelattiin kaks erää hyvin ja päästiin 5-1 -johtoon. Kolmannessa tehtiin asioita väärällä tavalla, kaveri tietysti paransi ja innoistui maaleista ja pääsi sit uhkaavan lähelle, puhalteli Tanska.

- Sekä maalivahti Juho Olkinuora että etenkin meidän ykköskenttä Heikkilä-Pehkonen-Pöysti hoitivat meille sen riittävän eron ja voiton kotiin, Tanska näki.

- Oltiin kokonaisuus huomioon ottaen juuri tuon verran parempia, laskeskeli Tanska.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11