ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Kalpa ratkaisi ylivoimalla

Kollit - Kalpa 4-5 (2-1,0-3,2-1)

- Kollien toisen erän jäähyily maksoi pisteet

Kollit pelasi kauden parasta kiekkoa ja oli lähellä napata voiton KalPasta. Toisen erän 12 jäähyminuuttia maksoivat kuitenkin voiton, sillä kuopiolaiset heiluttivat verkkoja kolmesti ja pääsivät lähtemään kolmanteen erään kahden maalin johtoasemassa. Kollit sai aikaan hurjan loppukirin, mutta summeri pelasti KalPan ja näin täysi pistepotti karkasi Kuopioon. Maalivahti Juho Olkinuora oli työllistetty läpi ottelun, torjuen kaiken kaikkiaan 25 kertaa.

Hyvin otteluun latautunut Kollit johti ensimmäisen erän jälkeen ansaitusti, vaikka maalinteon aloittikin ylivoimalla KalPa, kun ottelua oli pelattu vajaat neljä minuuttia.

Kollit tuli tasoihin Jesse Koskisen maalilla erän puolessa välin, ja siirtyi Veli-Matti Talosen komealla rannelaukauksella 2-1-johtoon.
Toisen erän alkutahdit lyötiin vajaassa minuutissa, kun KalPa pääsi tasoittamaan. Sen jälkeen erä meni jäähybiisiä kuunnellessa ja vain Juho Olkinuoran (kuvassa) varmat torjunnat pitivät Kollit pelissä.

Kahdelle seuraavalle Kalpan maalille Olkinuorakaan ei voinut mitään, sillä ne tulivat komeiden yhdistelmien päätteeksi.

Eniten kirpaisi ajassa 39.49 syntynyt ylivoimamaali, jonka turvin vieraat pääsivät lähtemään kolmanteen erän kahden maalin johtoasemassa

Kovaa peliä Bostonissa

Kolmas erä oli Kolleilta ottelun alun kaltaista pelaamista ja kavennusmaali nähtiin ajassa 50.07 kun Teemu Tallberg teki uran ensimmäisen ASM-maalin. Nuori hyökkääjälupaus harhautti KalPa-vahdin ja nosti kiekon rystyltä etuyläkulmasta sisään.

Kavennuksen jälkeen Kollit haki tasoitusta vimmatusti. Kotijoukkue pääsi pelaamaan ylivoimaa, mutta kuin ihmeen kautta maalilaulua ei päästy kuuntelemaan. Lähimpänä tasoitusta oli Veli-Matti Talonen, joka kilautti tolppaan 57 minuutin kohdalla.


Kollien pelatessa ilman maalivahtia KalPa pääsi tekemään viimeisellä minuutilla 5-3 -maalin.

Kotijoukkue pääsi ylivoimalla maalin päähän, kun pelottavan hyvä Jesse Koskinen (kuvassa) teki läheltä illan toisen maalinsa viisi sekuntia ennen loppua.

Palkitut

Kiekkolehden kakkostähti Jesse Koskinen

Ravintola Ukko-Munkin nälkäisin pelaaja Teemu Tallberg
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11